Csillag / 14:33 min / 2014
Luksuz produkcija

Csillag Jenő prihaja v Lendavo, da bi raziskal lokalne govorice, ki pričajo o videnjih izvenzemljskih bitij. Preko intervjuvanja prič in lokalcev spoznamo Csillagov značaj in njegovo ozadje.

 

AVTORJI


Aron Horvath se je rodil 8.3.1991 v Murski Soboti. 14 let profesionalno treniral plavanje in bil del slovenske mladinske reprezentance. Večkratni mladinski državni prvak v hrbtne in prostem slogu na 100 in 50 metrov. Po srednji šoli se je vpisal na AGRFT kamor ni bil sprejet. Tri leta študiral Likovno pedagogiko v Ljubljani. Trenutno končuje drugi letnik na AGRFT. Dobitnik na nagrade za najboljšo grozljivko male delavnice groze na filmske festivalu Grossmann leta 2015. Filmografija: Ghetto Chizmi (2012 – kratki dokumentarni film) Ébredj/Zbudi se (2013 – kratki igrani film) Kdo hudiča je Aydin Demir? (2014 – kratki igrani film) Rebrasto popoldne (2015 – kratki igrani film)

KOLOFON


 Scenarij in režija: Áron Horváth

Direktor fotografije: Peter Perunović

Montažer: Andrej Avanzo

SYNOPSIS


Csillag Jenő is looking for extraterrestrial beings in Lendava Slovenija. Through interviews and research we get to know hes social background and personal problems.